NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BBL|T.Telekom'a Yeni Sponsor

Aşağa gitmek

BBL|T.Telekom'a Yeni Sponsor Empty BBL|T.Telekom'a Yeni Sponsor

Mesaj  Lebron_23 Çarş. Haz. 11 2008, 17:14

Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, Champion ile giyim sponsoru olarak anlaşma imzaladı.

Yeni sezona yaptığı transferlerle iddialı hazırlanan Türk Telekom, Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) sponsoru Champion'un desteğini aldı.

Türk Telekom için ilk kez Türkiye pazarına giren Champion ile imzalanan protokolden, basketbol branşında A takımdan genç ve yıldız takımlara kadar tüm sporcuların kademeli olarak yararlanacağını belirten Türk Telekom Basketbol Şube Sorumlusu Ersin Eroğlu, ''Bu işbirliğinden sporcular ve teknik adamların yanı sıra taraftarlar da yararlanacak'' dedi.

NBA takımlarının da giyim sponsoru olan Champion markalı ürünler Türk Telekom renkleriyle çeşitli yerlerde kulübün kuracağı stantlarda ve Intersport mağazalarında satışa sunulacak. Türk Telekom resmi spor giyim sponsoru olarak anlaştığı Champion'un yanı sıra yeni sezon için Powerade ve Akay Hastanesi ile de sponsorluk anlaşmaları imzalandı. Eroğlu, başarı ile doğru orantılı olarak markaların Türk Telekom'a bakış açılarının değiştiğini vurgulayarak, ''Planlı ve programlı spor yatırımlarıyla birlikte, taraftarımız ve sponsorlarımızın desteğiyle Türk Telekom adını sporda da marka yapıp, tüm dünyaya duyurmak istiyoruz'' diye konuştu.

Basketbolhaber.net
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz