NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BBL|Kepez Bld.ye Yeni Oyun Kurucu

Aşağa gitmek

BBL|Kepez Bld.ye Yeni Oyun Kurucu Empty BBL|Kepez Bld.ye Yeni Oyun Kurucu

Mesaj  Ahmet Utah Salı Haz. 24 2008, 19:29

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediyespor, CASA TED Ankara Kolejliler'in genç oyuncusu Berent Kavaklıoğlu'nu transfer etti, Boşnak çalıştırıcı Sabit Hadzic ile yeniden anlaştı.
Kepez Belediyespor Genel Menajeri Engin Taşkıran yaptığı yazılı açıklamada, CASA TED Ankara Kolejliler'de oynayan Türkiye Ümit Milli Basketbol Takımı'nda da forma giyen Berent Kavaklıoğlu'nu bir yıllığına transfer ettiklerini bildirdi.

2007-2008 sezonunda 30 maçta 6.43 sayı ortalaması ile oynayan Berent Kavaklıoğlu, önümüzdeki günlerde Antalya'ya gelerek sözleşmeye imza atacak.

-HADZİC İLE YENİDEN ANLAŞMA-

Kepez Belediyespor, ligde ilk sezonlarında gösterdikleri başarıda büyük pay sahibi olan Boşnak çalıştırıcı Sabit Hadzic ile de yeniden anlaşma yaptı. Kepez Belediyespor yöneticileri, Hadzic ile geçen dönem çok iyi bir sezon geçirdiklerini, bu nedenle kendisiyle uzun soluklu çalışmak istediklerini bildirdiler.

Halen ülkesinde bulunan Hadzic, önümüzdeki günlerde bir yıllık sözleşmeyi imzalayacak. Hadzic'in yardımcılıklarını Atalay Gemen ve Mehmet Bitim yapacak. Engin Taşkıran genel menajer, Tevfik Tolunay ise teknik menajerlik görevlerini sürdürecek.

-OPET SPONSOR OLDU-

Öte yandan Kepez Belediyespor Basketbol Takımı, OPET ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kepez Belediyesi ve kulübün Onursal Başkanı Erdal Öner yaptığı açıklamada, OPET ile ana sponsorluk anlaşması imzaladıklarını bildirdi. Ligde ilk sezonda salon ve sponsor sıkıntısı yaşadıklarını anımsatan Öner, şunları kaydetti:

''Salon sıkıntımızı, yeni yaptığımız 3 bin 500 kişilik salon ile çözdük. Geçtiğimiz sezon ligde kendi olanaklarımızla mücadele ettik. OPET ile yaptığımız ana sponsorluk anlaşması ile bütçe sıkıntısını da bitirdik. Bu anlaşma bizleri sevindirmiştir, güçlendirmiştir.''

Öner, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


sporx
Ahmet Utah
Ahmet Utah
Rookie
Rookie

Mesaj Sayısı : 23
Yaş : 24
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : Rudy gay.
Tuttuğu takım : galatasaray-utah
Kayıt tarihi : 07/06/08

http://www.basketbolhaberlerieniyiforum.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz