NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BBL|Kepez Belediye'nin Hedefi Play Off

Aşağa gitmek

BBL|Kepez Belediye'nin Hedefi Play Off Empty BBL|Kepez Belediye'nin Hedefi Play Off

Mesaj  Lebron_23 Çarş. Haz. 25 2008, 16:21

Kepez Belediyesi ve Kepez Belediyespor Onursal Başkanı Erdal Öner, Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediyespor'un gelecek yılki hedefinin, Play-off'a kalmak olduğunu söyledi.

Erdal Öner, düzenlediği basın toplantısında, Antalya'nın Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden iki takımının bulunduğuna dikkati çekerek, ''Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kepez Belediyespor, geçen yıl başarılı bir sezon geçirdi. Biz, Kepez'i en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Gelecek yıl için Opet ile ana sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Birçok kuruluş Kepez'e sponsor olacak. Kepez Belediyespor'un gelecek yılki hedefi, Play-off'a kalmaktır'' dedi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren başkan Öner, şunları söyledi: ''Kepez Belediyespor olarak iç transferde Güven Esmer, dış transferde TTNet Beykoz'dan Levent Bilgin, Darüşşafaka'dan Melih Yavşaner, Antalya Büyükşehir Belediyespor'dan Arda Urcu ile anlaştık. Yabancı oyuncular konusunda kararı teknik heyet verecek. Gelecek yıl takımımız maçlarını Kepez Spor Salonu'nda oynayacak. Yakında kombine bilet satışı başlayacak. Kepez'i, Antalya'nın spor merkezi yapmak istiyoruz. Belediye olarak spora 2.5 milyon YTL bütçe ayırdık. Bunun yaklaşık 2 Milyon YTL'si basketbola harcanacak. Ayrıca sponsorlardan gelen gelirler de spor için harcanacak.'' Basketbola ciddi yatırımlar yaptıklarını anlatan Öner, basketbolda amaçlarına ulaştıklarını, mütevazı bütçeyle Antalyalılara basketbolu sevdirmeye çalıştıklarını, başarı geldikçe spora olan ilginin daha da artacağını belirtti. Öner, basketbol takımının temmuz ayının sonuna doğru toplanacağını ve Isparta'da kampa gireceğini, ağustos ayı içinde yeni salonun açılması dolayısıyla bir basketbol turnuvası düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

basketbolsverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz