NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Botaşspor'un Altyapı Başarısı!

Aşağa gitmek

Botaşspor'un Altyapı Başarısı! Empty Botaşspor'un Altyapı Başarısı!

Mesaj  Lebron_23 Çarş. Haz. 11 2008, 17:19

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde yer alan Botaşspor'un, altyapıda elde ettiği başarılarından dolayı kulüp yönetimi ve teknik heyeti sporcu velilerine teşekkür etti.


Diva Grup Dersanesi'nde düzenlenen toplantıda Botaşspor'un Türkiye şampiyonu genç, Türkiye ikincisi yıldız ve minik takımlarının kaptanları ile velileri, okul ve kulüp yöneticileri ile antrenörler de hazır bulundu. Sporcuların kupa ve madalyalarını da getirdiği toplantıda, Botaşspor Altyapı İdari Sorumlusu Sezai Çot ile A takım antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, şampiyon genç ve yıldız takımın antrenörü Halil Demirbilek, küçük takım antrenörü Murat Kaya da hazır bulundu.
Botaşspor İdari Sorumlusu Seza Çot ile antrenör Yıldızoğlu, altyapının bu yıl elde ettiği büyük başarılarda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın sezon ortasında verdiği 100 bin YTL'lik desteğin büyük rolü olduğunu ifade ederken, "Bu sayede salon ve ulaşım yönündeki sıkıntılarımızı giderdik. Çocuklarımız rahat çalıştı, deplasmanlara sıkıntısız gittik. Sonucunda da başarılar geldi. Bu açıdan Başkan Durak'a ayrıca teşekkür ediyoruz. Çocuklarını en iyi şekilde müsabakalara motive eden aileleri de şükranlarımızı iletiyoruz" dediler.

Öte yandan, yeni sezon öncesi mali kongresini yapan Botaşspor Kulübü'nün, bayan takımı için yabancı oyuncu arayışı sürerken, erkek takımı kurulması yolunda Çukurova Üniversitesi ile işbirliği hazırlığına başladığı öğrenildi. Erkekler 2. Ligi'nde yeralan ÇÜ Erkek Basketbol Takımı'nın Botaşspor olarak mücadele etmesine Rektör Prof. Dr. Alper Akınoğlu'nun da sıcak baktığı ifade ediliyor.

Basketbolhaber.net
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz