NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Galibiyet Taraftarın Hakkı

Aşağa gitmek

Galibiyet Taraftarın Hakkı Empty Galibiyet Taraftarın Hakkı

Mesaj  Lebron_23 Çarş. Haz. 11 2008, 14:52

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown'u 80-72 yenen Pınar Karşıyaka'nın antrenörü Okan Çevik, galibiyette salonu dolduran taraftarın desteğinin rol oynadığını kaydetti.


Çevik, haftalardır iyi basketbol oynamalarına rağmen, istenen sonuçları alamadıklarını, ancak bu kez galip gelmeyi başardıklarını belirtti.

Galatasaray Cafe Crown önünde çok ihtiyaç duydukları bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Çevik, şöyle konuştu:

''Play off hedefi açısından mutlak kazanmamız gerekiyordu. Karşıyaka'ya geldiğimden beri ilk defa salonu dolduran ve bizi 45 dakika coşkuyla destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onların güvenini boşa çıkarmadığımız için ayrıca mutluyuz. Galibiyette taraftarımız da pay sahibi. Bundan sonra yapacağımız 7 maç final niteliğinde. Hepsine kazanmak için çıkacağız.''

Çevik, Rashad Griffith'in görev aldığı kısa sürede etkili bir oyun ortaya koyduğunu, uyguladıkları savunma taktiği gereği Umut'a daha çok şans tanıdığını, genç oyuncunun da çok başarılı olduğunu belirtti.

Genç oyunculardan Berkay'ın da dünkü maçta başarısıyla dikkat çektiğini kaydeden Çevik, Gökper'e de gelecek maçlarda daha çok şans tanıyacağını kaydetti.

Pınar Karşıyaka'da ayağından ameliyat olan Mehmet Yağmur'un bu sezon oynayamayacağı, kaptan İnanç'ın durumunun ise yapılacak kontrollerden sonra belirleneceği bildirildi.

AA

Basketbolhaber.net
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz