NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bayan Milliler|Byn Milliler Polonya Maçı Hazırlıklarına Başladı

Aşağa gitmek

Bayan Milliler|Byn Milliler Polonya Maçı Hazırlıklarına Başladı Empty Bayan Milliler|Byn Milliler Polonya Maçı Hazırlıklarına Başladı

Mesaj  Lebron_23 C.tesi Ağus. 30 2008, 15:26

32. Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkını elde edebilmek için eleme grubu maçları oynayan Potanın Perileri, 3 Eylül Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Polonya maçının hazırlıklarına başladı.

Ay yıldızlılar bu sabah antrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde yaklaşık 2 saat süren bir antrenman yaptılar. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanda milliler top ve taktik çalışması yaptılar. Antrenman açma-germe ve egzersiz hareketleri ile son buldu. Potanın Perileri, bu akşam saat 18:00’da yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.

Öte yandan A Milli Bayan Takımın antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise antrenman öncesi yaptığı açıklamada Polonya maçı ile başlayan bir galibiyet serileri olduğunu hatırlatırken, “Önemli olan galibiyet serisinin dışında ne kadar iyi basketbol oynadığımızdır. İlk maçımız olan Polonya karşılaşmasından sonraki maçlarımızı maalesef dalgalı bir şekilde oynadık. Son İtalya maçında da çok iyi oynadığımız söylenemez ama savunmada az hata yaparak galip geldik. Şimdi ilk etabı bitirdik ve ikinci etaba döndük. İkinci etapta en iyi maçlarımızı oynayıp, doğru oynayarak kazanan bir takım kimliğinde olmak istiyoruz. Bunu şuana kadar Bosna maçında gerçekleştirdik. Kalan son 4 maçı minimum hata yaparak kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

A Milli Bayan Takımın Menajeri Canan Erdoğan ise bu akşam oynanacak olan İtalya-Polonya karşılaşmasına değinerek, “Bu iki takım arasında oynanacak olan karşılaşmanın sonucu, bizim Çarşamba günü oynayacağımız Polonya maçına etkisi olacaktır. Polonya karşısında Adana’da oynadığımız ilk maçımızı farkı kazandık. Ama farklı kazanmamız avantaj olarak gözükse de zorlu bir maçın bizi beklediğinin farkındayız. Fakat 4 maç sonucunda gördük ki hücumda ve müdafaada yapmak istediklerimizi daha iyi yapabiliyoruz. Kadro derinliğimizi bizim en önemli kozumuz. Adana’da kendi seyircimiz önünde oynayacağımız son 3 karşılaşmaya namağlup olarak çıkmak istiyoruz” dedi.

basketbolseverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz