NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA|Spurs'da Ginobili, Bıçak Altına Yatıyor

Aşağa gitmek

NBA|Spurs'da Ginobili, Bıçak Altına Yatıyor Empty NBA|Spurs'da Ginobili, Bıçak Altına Yatıyor

Mesaj  Lebron_23 C.tesi Ağus. 30 2008, 12:20

San Antonio Spurs'un yıldız oyuncusu Emanuel Ginobili'nin, önümüzdeki hafta içerisinde sol ayak bileğinden bir operasyon geçireceği açıklandı.

Pekin'de düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda Arjantin Ulusal Takımı forması giyen ve ayak bileğinden ciddi bir şekilde sakatlanan yıldız oyuncunun, yapılan kontroller sonrasında ameliyat olmasına karar verildi. 31 Yaşındaki yıldız oyuncunun parkelere dönüş tarihinin ise operasyon sonrasında netlik kazanacağı açıklandı.

Çekilen MRI sonrasında Arjantin'de yayın yapan bir yerel gazeteye açıklamada bulunan Ginobili, "Ben bir operasyon geçireceğim. Şuan durum çok kötü değil. Ancak önemli bir sakatlık yaşadığım da gerçek. Operasyon sonrasında herşey daha da belli olacaktır" dedi.

Yıldız oyuncu ayrıca, "Ben Olimpiyat Oyunları'nda oynamayı çok istiyordum ve bunu başardım. Ancak yaşadığım sakatlık sonuna kadar oynamama engel oldu. Bu gerçekten kötü bir sürprizdi" açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz yıl NBA'da Yılın En İyi 6.Adamı ödülünün sahibi olan Ginobili, sezonu 19.5 sayı- 4.8 ribaund- 4.5 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.

basketbolseverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz