NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA|Genç Bynum, Lakers'ı Büyüledi..

Aşağa gitmek

NBA|Genç Bynum, Lakers'ı Büyüledi.. Empty NBA|Genç Bynum, Lakers'ı Büyüledi..

Mesaj  Lebron_23 Cuma Ağus. 29 2008, 17:28

L.A. Lakers'da şansız bir sakatlık dönemini geride bırakan genç Andrew Bynum, antremanlarda göstermiş olduğu performansla, GM Mitch Kupchak ve coach Phil Jackson'ı büyülemedi..

Geçtiğimiz yıl çok şansız bir sezon geçiren Andrew Bynum, yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle sezonun büyük bir bölümünde takımdan ayrı kalmıştı. Ancak rehabilitasyon programını iyi bir şekilde uygulayan ve sıkı bir çalışma programı sayesinde de yaz dönemini iyi geçiren Bynum'ın, eski günlerindeki performansına geri döndüğü belirtildi.

Genel Menajer Mitch Kupchak ile coach Phil Jackson'ın izlediği antremanda sakatlığının etkilerini tamamen atlattığını gösteren genç oyuncu, Lakers'ın patronlarının yüzünü güldürmeyi başardı. Konuyla ilgili olarak basının karşısına geçen GM Kupchak, oldukça neşeli bir şekilde, "Onun muhteşem bir fiziği var. Andrew'in tamamen hazır olduğunu düşünüyorum. O şuan hazırlık kampına %100 hazır durumda" dedi.

Antremana, Bynum'ı izlemek için gittiğini ve gördüklerinden etkilendiğini söyleyen tecrübeli basketbol adamı ayrıca, "Ben onu izledikten sonra çok etkilendim. çünkü onun zıplaması veya koşmasıyla ilgili herhangi bir sorunu kalmamıştı. Umarım bu şekilde devam eder. O şuan için bir numara" açıklamasında bulundu.

21 Yaşındaki Bynum, geçtiğimiz yıl sadece 35 karşılaşmada 28.8 dakika süre almış ve 13.1 sayı- 10.2 ribaund ortalamaları yakalamıştı.

basketbolseverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz