NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A Milliler|Yabancı Antrenörler, E.Cup'ı Değerlendirdi

Aşağa gitmek

A Milliler|Yabancı Antrenörler, E.Cup'ı Değerlendirdi Empty A Milliler|Yabancı Antrenörler, E.Cup'ı Değerlendirdi

Mesaj  Lebron_23 Perş. Ağus. 28 2008, 16:06

Bugün Konya’da başlayacak olan Efes Pilsen Pilsen World Cup 7 için tüm hazırlıklar sona ererken, turnuvada mücadele edecek olan Portekiz, Bosna Hersek ve İngiltere milli takımlarının antrenörleri turnuvayı ve organizasyonu değerlendirdi.

Bosna Hersek’in Antrenörü Mensur Bajramoviç böylesine önemli bir organizasyonda yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken, “Efes Pilsen World Cup gibi uluslararası bir organizasyonda bulunmaktan çok memnunuz. Şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadık ve bundan sonra da karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Çok başarılı ve profesyonel bir organizasyon yaşadığımızı söyleyebilirim. Gerek otelde, gerekse de antrenmanlarda hiçbir sıkıntımız olmuyor. Organizasyon çalışanları ve gönüllülerin yaklaşımlarından oldukça memnunuz” diye konuştu. Bajramoviç turnuvanın kendileri için çok önemli olduğunu da ifade ederek, “Bu turnuva, diğer takımlar için olduğu gibi bizim de Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesindeki son turnuvamız. Bu anlamda takımımızın durumunu görmek için çok büyük bir fırsat. Burada alacağımız sonuçlar da bizim için çok önemli. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Portekiz Antrenörü Ramon Lopez Suarez ise turnuva öncesi şanssızlıklar yaşamalarına rağmen, Konya’dan iyi bir sonuçla ayrılmayı istediklerini söyleyerek, “Efes Pilsen World Cup 7’ye gelmeden önce istemediğimiz şanssızlıklar yaşadık. 3 tane önemli oyuncumuzu sakatlıklar ya da kişisel sebeplerden dolayı geride bırakmak zorunda kaldık. Son anda da dizindeki sakatlıktan dolayı Saraiva Miranda’yı kadromuzda olmasına rağmen, maçlarda oyanatamayacağız. 3 gün sürecek olan turnuva bizim için önemli bir sınav. Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçları öncesinde son durumumuzu görebileceğiz. Buradan alabileceğimiz en iyi derece ile ayrılmak istiyoruz” dedi. Suaraz Efes Pilsen World Cup 7 ile ilgili turnuvaya gelmeden önce bilgi aldığını da sözlerine ekleyerek, “Efes Pilsen World Cup 7’ye gelmeden önce daha önce bu turnuvaya katılmış oyuncu ve antrenör arkadaşlarımla konuştum ve turnuva hakkında bilgiler almaya çalıştım. Her zaman turnuva hakkında iyi şeyler duydum. Buraya geldikten sonra da anlatılanların ne kadar doğru olduğunu kendi gözlerimle gördüm. Tüm bunların yanı sıra, Konya’ya geldiğimizden beri bize gösterilen ilgi düşündüğümden çok daha fazla oldu. Burada gördüğümüz ilgiden, Türkiye’nin bir basketbol ülkesi olduğunu anladım” şeklinde konuştu.

Efes Pilsen World Cup 7’de mücadele edecek olan İngiltere Milli Takımı’nın Antrenörü Chris Finch de organizasyona dahil olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Takım olarak zaman zaman şansız sakatlıklar yaşasak da şu anki form grafiğimiz iyi. Oyuncularımızın moralleri yerinde. Bizim için de diğer takımlar gibi son hazırlık turnuvamız. Bu anlamda bulunduğumuz yeri görmek için çok önemli bir turnuva olacağını düşünüyorum. Genç bir takımız. Bu yüzden de daha önceki hazırlık maçlarımızda inişli çıkışlı grafikler sergiledik. Efes Pilsen World Cup 7, takımımızın gelişimini görmemiz anlamında bizim için büyük bir fırsat” diye konuştu. Finch, çok iyi bir organizasyon yaşadıklarını da söyleyerek,“Efes Pilsen World Cup 7’nin çok kaliteli bir organizasyon olduğunu söyleyebilirim. Gerek Türkiye Basketbol Federasyonu, gerek Efes Pilsenli yetkililer, gerekse de organizasyonda görev alan herkes, çok profesyonel çalışıyor. Avrupa’da bir çok organizasyona katıldık. Efes Pilsen World Cup 7’nin içlerinde en iyisi olduğunu söyleyebilirim” diyerek sözlerini tamamladı.

basketbolseverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz