NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA|Arenas, $100 Milyonu Beğenmedi

Aşağa gitmek

NBA|Arenas, $100 Milyonu Beğenmedi Empty NBA|Arenas, $100 Milyonu Beğenmedi

Mesaj  Lebron_23 Salı Tem. 01 2008, 12:52

Antawn Jamison ile 4 yıllık $50milyon değerinde yeni bir kontrat imzalayan Washington Wizards'da Başkan Ernie Grunfeld'in takımın bir diğer önemli yıldızı Gilbert Arenas ile görüşmelere başladığı belirtildi.

Caron Butler'ın kontratının devam etmesi, Antawn Jamison ile yeni sözleşme imzalanmasının ardından Gilbert Arenas'ı da takımda tutmak isteyen ve kadrosunu yeni sezon için korumayı planlayan Başkan Grunfeld'in, yıldız oyuncuyla yapmış olduğu ilk görüşmede şok yaşadığı ifade edildi. Menajere para ödemek istemeyen ve bu nedenle görüşmeleri kendi yürüten Arenas'ın kendisine sunulan 6 yıllık $100milyon değerindeki kontratı beğenmediği kaydedildi.

Basına daha önce, ilk olarak Antawn Jamison'ın takımda tutulması gerektiğini ve daha sonra kendisinin de fedakarlık yapacağını belirten Arenas'ın, 6 yıl için tam $124milyon istemesi Grunfeld'i şaşkına uğrattı. Yıldız oyuncunun Grunfeld ile görüşmelerin sürdüğü ve kısa süre içerisinde durumun netleşeceği belirtildi.

Ligin en önemli oyun kurucularından biri olan Arenas, geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlık problemi nedeniyle normal sezonda sadece 13 karşılaşmada oynamıştı. Özellikle fazla kiloları nedeniyle play-off'larda beklenen performansı sergileyemeyen yıldız oyuncu, 4 karşılaşmada %38 şut isabetiyle 10.8 sayı- 1.8 ribaund- 2.8 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

basketbolseverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz