NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA|Yalçın: Beş İsim İle Anlaştık

Aşağa gitmek

NBA|Yalçın: Beş İsim İle Anlaştık Empty NBA|Yalçın: Beş İsim İle Anlaştık

Mesaj  Lebron_23 Ptsi Haz. 30 2008, 17:16

Beşiktaş Kulübü Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, dünyaca ünlü bir oyun kurucunun peşinde olduklarını açıkladı.



Siyah-beyazlıların resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Şeref Yalçın, bayan takımı için 4, erkek takımı için de 5 isimle anlaştıklarını belirterek, ''Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol takımımızın oyuncusu Cevher Özer ile de sözleşme yeniledik. Şimdi de dünyaca ünlü bir oyun kurucunun peşindeyiz, görüşmelerimiz devam ediyor'' diye konuştu.



Şu anda antrenörü bulunmayan erkek basketbol takımının başına Beşiktaş'a yakışan kaliteli bir ismi getireceklerini, antrenör konusunda acele etmediklerini ifade eden Şeref Yalçın, ''Geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kazanabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' dedi.



Beşiktaş, bayan basketbol takımı için BOTAŞ Spor'dan Naile İvegin, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Müjde Yüksel, Ceyhan Belediyesi'nden Tuğba Taşçı ve Seda Tekindağ ile anlaştı.



Siyah-beyazlılar, erkek takımına da Türk Telekom'dan Haluk Yıldırım, Muratcan Güler, Adem Ören, CASA TED Kolejliler'den Ömer Ünver'i transfer ederken, TTNet Beykoz'dan Umut Gönül ile de prensip anlaşmasına varıldı.

basketbolseverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz