NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pekin'e Gideceklere Konuşma İzni

Aşağa gitmek

Pekin'e Gideceklere Konuşma İzni Empty Pekin'e Gideceklere Konuşma İzni

Mesaj  Apo Orlando Ptsi Haz. 09 2008, 20:08

NBA yönetimi, ABD Milli Takımı ile 2008 Pekin Olimpiyatları'na katılacak NBA oyuncuları için herhangi bir konuşma yasağı getirmeyeceğini açıkladı.
NBA final serisi ikinci maçı öncesi bir basın toplantısı düzenleyen NBA Komiseri David Stern insanların, oyuncularımızın serbestçe söyledikleri sözleri ve olaylara bakış açılarını sevdiğini söyledi.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde, Pekin'de altın madalya mücadelesi verecek ABD'nin iki süper yıldızı Kobe Bryant ve LeBon James, Sudan'ın Darfur şehrinde yaşanan kötü olayların bitirilmesi için Çin devletine ağırlığını koyması konusunda çağrıda bulunmuştu.

Bu arada NBA'in, "Sınır Tanımayan Basketbol" organizasyonu kapsamında hazırlık maçları oynayıp Çinli pivot Yao Ming ile ortaklaşa yardım organizasyonları düzenlemeyi planladığı öğrenildi.

'Avrupa ile entegrasyon' başka bahara

Son yıllarda sıkça dile getirilen NBA'in Avrupa ile entegrasyonu konusu hakkında da konuşan Stern, global piyasalardaki çalışmalara devam edeceklerini ancak Avrupa ile entegrasyon konusunun şu an gündemlerinde olmadığını belirtti.

Her şeye rağmen geçtiğimiz yıl Londra'da, NBA standarlarında bir salonda maç yapmalarının kendileri için heyecan verici bir tecrübe olduğunu vurgulayan Stern, bu kalitede salonların artmasıyla 'Avrupa Entegrasyonu' fikrinin yeniden masaya yatırılabileceğini ifade etti.


sporx
Apo Orlando
Apo Orlando
NBA Boktanı
NBA Boktanı

Erkek Mesaj Sayısı : 118
Yaş : 28
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : apo_235@hotmail.com
Tuttuğu takım : orlando-galatasaray
Kayıt tarihi : 01/06/08

http://basketbolhaberleri.eniyiforum.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz