NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İtalya Ligi|Gallinari, İtalya'ya Dönmek İstemiyor

Aşağa gitmek

İtalya Ligi|Gallinari, İtalya'ya Dönmek İstemiyor Empty İtalya Ligi|Gallinari, İtalya'ya Dönmek İstemiyor

Mesaj  Lebron_23 Perş. Haz. 26 2008, 22:06

2008 NBA Draftındaki en dikkat çeken Avrupa'lı oyunculardan biri olarak gösterilen Danilo Gallinari, İtalya'ya dönmek istemediğini ve ne olursa olsun NBA'da oynamak istediğini belirtti.

New York'da gerçekleştirilecek olan 2008 NBA draftı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ve soruları yanıtlayan Gallinari, "Ben NBA'da kalıcı olmak ve bu ligde kendimi göstermek istiyorum. Planlarım arasında İtalya'ya geri dönmek bulunmuyor. Draftta kaçıncı olarak seçileceğimi bende bilmiyorum. Ancak ben çok alt sıralarda yer alacağımı düşünmüyorum" dedi.

Toronto Raptors'da forma giyen Andre Bargnani'nin çok önemli bir oyuncu olduğunu da dile getiren Gallinari, "Onun çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sürekli olarak birbirimizle haberleşiyoruz. Bana NBA'da oynarken zorlanmayacağımı söyledi. Onunla bu konuda görüşürüyoruz" açıklamasında bulundu.

Genç oyuncu ayrıca Detroit Pistons'dan Richard Hamilton ile Tayshaun Prince'in ve Boston Celtics'ten de Paul Pierce'ın oyun stillerini beğendiğini ayrıca favori oyuncusunun da L.A. Lakers'dan Kobe Bryant olduğunu sözlerine ekledi.

basketbolseverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz