NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA|Jermaine O'Neal, Toronto Raptors'da

Aşağa gitmek

NBA|Jermaine O'Neal, Toronto Raptors'da Empty NBA|Jermaine O'Neal, Toronto Raptors'da

Mesaj  Lebron_23 Perş. Haz. 26 2008, 21:58

NBA'da yaz döneminin ilk önemli takasında Indiana Pacers, All-Star forveti Jermaine O'Neal'ı Toronto Raptors'a gönderirken, karşılığında da 17.sıradan oyuncu seçme hakkı, T.J.Ford ve Radoslav Nesterovic'i kadrosuna dahil etti.

Indiana Pacers Basketbol Operasyonları Sorumlusu Larry Bird ile Toronto Raptors Genel Menajeri Bryan Colangelo'nun el sıkışması sonrası, takasın bir iki gün içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor. Bir dönem ligin en önemli uzunlarından biri olarak gösterilen Jermaine O'Neal, geçtiğimiz yıl yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle kendisinden beklenen performansı sergileyememişti. O'Neal ayrıca yaz başında kontratındaki opsiyonu da kullanmayarak yeni sezonda $21.3milyon, 2009/10 sezonunda ise $22.9milyonun sahibi olmaya hak kazanmıştı.

Bunun üzerine O'Neal'ı yeni sezonki planları içerisinde görmeyen Larry Bird, Toronto Raptors'da İspanyol oyun kurucu Jose Calderon'un takımda kalmasıyla birlikte ikinci plana düşen T.J.Ford ve $8.4milyonluk kontratı önümüzdeki yaz tamamlanacak olan Radoslav Nesterovic'i kadrosuna katmış oldu.

basketbolseverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz