NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA|Yao Ming: "Yüzde 80 İyileştim

Aşağa gitmek

NBA|Yao Ming: "Yüzde 80 İyileştim Empty NBA|Yao Ming: "Yüzde 80 İyileştim

Mesaj  Ahmet Utah Perş. Haz. 26 2008, 19:36

Ülkesi Çin ile 2008 Pekin Olimpiyatları'nda madalya kazanmayı hedefleyen Houston Rockets pivotu Yao Ming tedavisinin ardından ülkesine döndü.
2.28 metre boyundaki oyuncu sol ayak bileğinde meydana gelen stres kırığının dört aylık tedavi sonucunda % 80 düzeyinde iyileştiğini ve kalan % 20'sinin düzelmesi için yaklaşık 1 yıllık tedavi sürecini doldurması gerektiğini ifade etti.

Doktorunun kendisine Temmuz ortası gibi potalara dönebileceğini söylediğini belirten Yao, Pekin Olimpiyatları'nı kimsenin kaçırmak istemeyeceğini kendisinin de milli forma altında mücadele edeceğini ifade etti.

27 yaşındaki oyuncu, 17-20 Temmuz arasında Çin'de düzenlenecek Stankovic Cup'ta forma giyip giymeme konusunda ise hala birebir oyunlarda zorlandığını bu yüzden % 50 oynama ihtimalinin olduğunu belirtti.

Olimpiyatlar'da Çin'in şansını değerlendiren Yao Ming, ABD ve İspanya gibi iki güçlü takımla aynı grupta yer aldıklarını ve muhtemelen bu iki takımı yenemeyeceklerini söyledi ancak Angola ve diğer Avrupa takımını devirerek son sekize kalmayı hedeflediklerini ifade etti.
sporx
Ahmet Utah
Ahmet Utah
Rookie
Rookie

Mesaj Sayısı : 23
Yaş : 24
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : Rudy gay.
Tuttuğu takım : galatasaray-utah
Kayıt tarihi : 07/06/08

http://www.basketbolhaberlerieniyiforum.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz