NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA|Spurs, Smith İçin Nabız Yoklayacak

Aşağa gitmek

NBA|Spurs, Smith İçin Nabız Yoklayacak Empty NBA|Spurs, Smith İçin Nabız Yoklayacak

Mesaj  Lebron_23 Çarş. Haz. 25 2008, 16:56

Denver Nuggets'da geçtiğimiz yıl kariyerinin en parlak dönemini geçiren ve bir çok takımın dikkatini çeken J.R. Smith ile San Antonio Spurs'un ilgilendiği belirtildi.

Spurs Genel Menajeri R.C. Bufford'un yaz döneminde Denver Nuggets ile kontratı tamamlanan genç oyuncunun menajeriyle görüşmede bulunacağı ve anlaşmaları yakın olması durumunda da teklif sunacağı kaydedildi. Geçtiğimiz yıl Nuggets'dan $1.6milyon kazanan Smith'e Denver Nuggets Genel Menajeri Mark Warkentien’ın, en fazla $4milyon civarında bir ücret vermek istediği ifade edildi. Ancak genç oyuncunun da daha yüksek ve uzun vadeli bir kontrat istediği için şimdilik Nuggets'daki geleceği belirsizliğini koruyor.

NBA kulislerinde de konuşulanlara göre Nuggets ile Smith'in bir araya gelerek görüşmede bulunacağı, anlaşamamaları durumunda ise San Antonio Spurs'un devreye gireceği gelen haberler arasında.

Carmelo Anthony ve Allen Iverson'ın bulunduğu Denver Nuggets'da kenardan gelerek önemli katkılar sağlayan Smith, normal sezonda oynadığı 68 karşılaşmada 12.0 sayı- 2.1 ribaund ve 1.8 asist ortalamaları yakalamıştı.

basketbolseverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz