NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Antalya B.B.'den Martin'e Güle Güle

Aşağa gitmek

Antalya B.B.'den Martin'e Güle Güle Empty Antalya B.B.'den Martin'e Güle Güle

Mesaj  Lebron_23 Cuma Haz. 20 2008, 21:03

Antalya Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Orhun Ene, Fenerbahçe maçından önce yapılan testlerde dopingli çıkan Cartier Alexander Martin ile sözleşmelerini hemen feshettiklerini söyledi.
Orhun Ene, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulunun, geçen sezon kadrolarında bulunan Cartier Alexander Martin'in dopingli çıkması nedeniyle 2 yıl müsabakalardan men cezası verdiğini hatırlatarak, ''Fenerbahçe maçından önce yapılan testlerde dopingli çıkan Cartier Alexander Martin ile sözleşmemizi hemen feshetmiştik. Fenerbahçe maçından önce dopingli olduğunu anladığımızda bu oyuncuyu kadroya almamıştık. Ancak Martin'de performans artırıcı değil, uyuşturucu türündeki keyif verici bir madde çıktı'' dedi.

Ene, Martin'in takımlarının disiplin kurallarına aykırı ettiğini, bu nedenle sözleşmesini feshettiklerini belirtti.



-TAKIMI KORUYORUZ-



Orhun Ene, geçen yıl takımda yer alan Arda ile Uluğ Kaçan'ın ayrıldığını, diğer bütün sporcularla anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Kadromuzu koruyoruz, bir yabancı oyuncu daha transfer edeceğiz. Daha önce Mersin Büyükşehir Belediyespor'dan Ümit Türkoğlu ile anlaşma yapmıştık. Güçlü bir takıma sahibiz. İyi bir oyun kurucu alırsak iyi işler yaparız'' dedi.

Ene, takımdaki Türk oyuncuların Temmuz ayının son haftasında Antalya'ya gelerek çalışmalara başlayacağını, yabancı oyuncuların ise 10 Ağustos tarihinden itibaren takıma katılacaklarını sözlerine ekledi.



sporx
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz