NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TBBL|Bayanlar Kurul Toplantısı Yapıldı

Aşağa gitmek

TBBL|Bayanlar Kurul Toplantısı Yapıldı Empty TBBL|Bayanlar Kurul Toplantısı Yapıldı

Mesaj  Apo Orlando C.tesi Haz. 14 2008, 13:01

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde (TBBL) lig kurulu toplantısı İstanbul'da yapıldı. Polat Renaissance Hotel'de, TBF Bayan Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, Bayan Ligleri Koordinatörü Murat Tümer, Erkek Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş ve (A) Milli Bayan Takım Menajeri Canan Erdoğan ile 2008-09 sezonunda TBBL'de mücadele etme hakkına sahip kulüplerin temsilcileri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Jülide Sonat, geçmişten günümüze bayan basketbolundaki gelişmenin gurur verici olduğunu belirterek, ''Kulüp yapılarının bireysel çalışmalardan kurumsal yapıya dönüşmesiyle bayan basketbolunun daha da gelişeceğine inanıyorum'' dedi.

Sonat'ın konuşmasının ardından Bayan Ligleri Koordinatörü Murat Tümer, 2007-2008 sezonu lig organizasyonuna yönelik, gelecek sezon hayata geçirilmesi planlanan uygulama ve projeler hakkında bilgilerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Murat Tümer, TBBL'nin popülaritesinin ve tribünlerdeki seyirci sayısının artırılması için pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinin önemini vurguladı. Tümer, ayrıca güvenlik standartları ile tesislerin geliştirilmesi konularında yapılan ve yapılması gündemde olan düzenleme ve iyileştirme çalışmaları hakkında kulüplere bilgi aktardı. Kulüp temsilcilerine TV yayınları hakkında da bilgi veren Tümer, 2007-08 sezonunda maç yayınlarının arttığını ve bunun gurur verici bir gelişme olduğunun kaydetti.

Toplantıda, lig takvimi, hakem atamaları, Türkiye Kupası'nın TBBL'de takımı olmayan bir ilde oynanması ve TV yayınları konularında görüş alışverişinde bulunuldu. TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, yeni sezonda maç yayınlarının arttırılması ve daha geniş kesimlere ulaşabilmek için yapılan çalışmalar hakkında kulüp temsilcilerine bilgi verdi. TV yayınları ve lig isim sponsorluğu konusunda görüşmelerin devam ettiğini belirten Özsoy, bu konuda olumlu gelişmelerin olduğunu söyledi.

Toplantıda ayrıca, 2008-2009 sezonu lig takvimine yönelik kulüp temsilcilerine 6 farklı takvim alternatifi sunuldu. Kulüp temsilcilerinin bir hafta içinde lig takvimine yönelik görüşlerini yazılı olarak TBF Ligler Direktörlüğü'ne bildirmelerine kadar verildi.



sporx
Apo Orlando
Apo Orlando
NBA Boktanı
NBA Boktanı

Erkek Mesaj Sayısı : 118
Yaş : 28
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : apo_235@hotmail.com
Tuttuğu takım : orlando-galatasaray
Kayıt tarihi : 01/06/08

http://basketbolhaberleri.eniyiforum.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz