NBA,BBL,AVRUPA basketbolunun yeri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA|Grizzlies, Monta Ellis'in Peşinde

Aşağa gitmek

NBA|Grizzlies, Monta Ellis'in Peşinde Empty NBA|Grizzlies, Monta Ellis'in Peşinde

Mesaj  Lebron_23 Cuma Haz. 13 2008, 16:52

Memphis Grizzlies Genel Menajeri Chris Wallace, yaz döneminde Golden State Warriors'un yıldız oyuncusu Monta Ellis için teklif yapmaya hazırlanıyor...

Yeniden yapılanma içerisine giren ve Kwame Brown'ın da $9milyon değerindeki kontratının tamamlanmasıyla birlikte salary cap'inde büyük bir boşluk açılan Grizzlies'da GM Wallace'ın, Monta Ellis'i mutlaka yeni sezonki kadrosunda görmek istediği kaydedildi. Mike Conley ve Rudy Gay gibi önemli iki oyuncusu bulunan Grizzlies'da Wallace'ın, Ellis'i de organizasyonuna dahil ederek büyük bir boşluğu doldurmayı planladığı ifade edildi.

Golden State Warriors Genel Menajeri Chris Mullin ise halen Ellis'i yeni sezonki planlarında bulunduruyor. Ancak Warriors GM'i Mullin'in, salary cap durumu nedeniyle başarılı oyuncuya yıllık en fazla $10milyon ödeyebiliyor. Şayet Grizzlies, Ellis'e senelik $10milyonun üzerinde bir kontrat teklifi sunarsa, Warriors'un bunu karşılama seçeneceği bulunmuyor.

Geçtiğimiz yıl Warriors'dan sadece $770.610 kazanan Ellis, oynadığı 81 karşılaşmada 20.2 sayı- 5.0 ribaund ve 3.9 asist ortalamalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

basketbolseverler.com
Lebron_23
Lebron_23
NBA Amatörü
NBA Amatörü

Erkek Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 25
Nerden : istanbul
Sevdiğiniz Oyuncular : lebron,kobe,hido.
Tuttuğu takım : galatasaray-orlando
Kayıt tarihi : 07/06/08

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz